Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Και η Γη, γυρίζει

 Τα εργαστήρια δραστηριοτήττων προχωρούν..... Αρχικά ασχοληθήκαμε με την Ανακύκλωση, συνεχίσαμε με την Οικογένεια και νάμαστε τώρα στο STEAM. Σ΄ αυτό εμπλέκονται οι φυσικές επιστήμες, η τεχνολογία,οι επιστήμες των μηχανικών,οι τέχνες και τα  μαθηματικά.Η ενότητα που επιλέξαμε να επεξεργαστούμε αφορά το Ηλιακό μας σύστημα και ο τίτλος της: ''Και η Γη, γυρίζει...."

Διερευνήσαμε τι ξέρουμε γι αυτό, το ζωγραφίσαμε όπως το φανταζόμαστε και μετά...αρχίσαμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας! Βίντεο, εικόνες και βιβλία επιστρατεύτηκαν ... Δε μπορούμε να σας τα δείξουμε όλα! Έχουμε και τα μυστικά μας 😂, ρωτήστε μας και ισως, αποκαλύψουμε κάποια 😂 😂 Μπορούμε όμως να σας αφήσουμε να κρυφοκοιτάξετε λίγο, κάποια από τα έργα μας ή τα παιχνίδια μας. Έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε και να κάνουμε. Είμαστε μόνο στην αρχή...Θα γίνουμε προγραμματιστές, φυσικοί, μαθηματικοί, μηχανικοί.. Σαν να λέμε, κάτι από.... Λεονάρντο ντα Βίντσι😀 Και θα  χρειαστούμε και τη βοήθειά σας!!

Και μια που η τεχνολογία είναι  στα ζητούμενα μας, είπαμε και η επικοινωνία αλλά και η συνεργασία μας να γίνει με πιο...."τεχνολογικά μέσα"😄.Μέσω αυτού του padlet.

 Αυτά για αρχή, η συνέχεια προσεχώς....

Έγινε με το Padlet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου