Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Δράση "Αγάπης και Προσφοράς"

Ενημερωθήκαμε για την όμορφη δράση του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α να χαρίσουν  μια ανταλλακτική βιβλιοθήκη στο Νοσοκομείο Χανίων, επιδιώκοντας να φέρουν το βιβλίο πιο κοντά στον πολίτη.Αλλά και ως ένα έμπρακτο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στον υγειονομικό κλάδο, τους νοσηλευόμενους και τους συνοδούς.

Συζητώντας με τα παιδιά για αυτή τη δράση προσφοράς ενθουσιαστήκαμε, σκεφτήκαμε τα παιδιά που νοσηλεύονται Τα παιδιά κυρία έχουν βιβλία;Θα μπορούσαμε και εμείς να βοηθήσουμε, να στείλουμε βιβλία. Πόσο όμορφο θα ήταν να μπορούν να ταξιδέψουν με ένα βιβλίο.
Αποφασίσαμε λοιπόν να φέρουμε όλοι από ένα βιβλίο, δικό μας να τους κρατάει συντροφιά. Τα συγκεντρώσαμε και η μαμά της Ναταλίας η κυρία Αργυρώ ανέλαβε να τα παραδώσει. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που σε κάθε δράση είναι κοντά μας!

Αφού κάθε παιδί παρουσίασε το δικό του βιβλίο, τα βάλαμε σε πάνινες τσάντες , έτοιμα να τα στείλουμε.  Τα παιδιά ενθουσιασμένα συνέχισαν τις ερωτήσεις και τα σχόλια. "Κυρία τώρα τα παιδάκια είναι πολύ χαρούμενα με τα βιβλία !"Η απάντηση έρχεται από τους/τις φίλους/φίλες τους :

"Ναι γιατί θα ταξιδέψουν", "Ναι γιατί έχουν συντροφιά", Ναι γιατί ξέρουν ότι τους σκεφτόμαστε" Νομίζω δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι άλλο.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου