Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Φθινόπωρο αγαπημένο!!!

 Ποιος λέει πως το φθινόπωρο είναι μελαγχολικό? Εμείς πάλι νομίζουμε πως είναι δημιουργικό, γεμάτο έμπνευση, αναζητήσεις και ανακαλύψεις! Και κάθε μέρα μας δίνει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, τις οποίες εξερευνούμε και ανακαλύπτουμε... Δοκιμάζουμε τεχνικές, επαναχρησιμοποιούμε, πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε, μαθαίνουμε! Αμφιβάλλετε? Δείτε πόσα έχουμε ήδη καταφέρει και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Κάποια φύλλα, έχασαν το άλλο τους μισό... Για να τα ταιριάξουμε ξανά πρέπει να κινητοποιήσουμε όλη τη συνδιαστική και μαθηματική μας σκέψη! Η συμμετρία βλέπετε είναι απαραίτητη για να ενωθούν σωστά... 













Σακούλες από φρούτα. Άδειες... Να τις βάλουμε στα σκουπίδια? Σε καμμιά περίπτωση. Να τις ανακυκλώσουμε? Είναι μια σωστή απόφαση εκτός... κι αν μπορούμε, και θέλουμε να τις επαναχρησιμοποιήσουμε, να τους δώσουμε νέα ζωή και υπόσταση. Κόβουμε, στρίβουμε, κολλάμε και να που η ταπεινή χαρτοσακούλα μας, έγινε κάτι νέο! Ένα δέντρο...Και τι σύμπτωση!!! Έχουμε κι ένα κουτί με κομμάτια από παλιά παζλ. Με χαμένα κομμάτια, ανακατεμένα, μικρά ή μεγάλα...Αυτά θα γίνουν τα φύλλα του δέντρου μας. Λίγο χρώμα και όλα βρίσκουν τη θέση τους ξανά!! 














Το αποτέλεσμα? Ορίστε εδώ μπροστά σας!


Α.... ξεχάσαμε να σας πούμε! Αυτά τα φρούτα ήταν στη σακούλα μας!😍

Σαν γνήσιοι καλλιτέχνες θα τα αποτυπώσουμε!! Μια "νεκρή φύση", είναι μια ..απαραίτητη φθινοπωρινή, εικαστική δημιουργία!













Αυτά για την ώρα!! Θα επανέλθουμε,  γιατί το Φθινόπωρο, είπαμε, είναι.... απόλαυση!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου