Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη γιορτή! Το σπίτι του Αη-Βασίλη!

Μια μέρα μαγική!Όλες οι αίθουσες- η αυλή φωτισμένες, πλημμυρισμένες χαρούμενες φατσούλες. Ημέρα Γιορτής, χαράς, αγάπης και προσφοράς! 

Μαζί με το συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου &4ου Νηπιαγωγείου Μουρνιών ετοιμάσαμε το σπίτι του Αι-Βασίλη!!!

Κάθε αίθουσα και μια δράση:Η αίθουσα θεάτρου  φιλοξενούσε μια διαδραστική παράσταση " Πρωτοχρονιάτικα όνειρα" της Γεωργία Τσικούρη, προσφορά του συλλόγου. Μια χαρούμενη ιστορία στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων. Η είσοδος για κάθε παιδί (προαιρετικά) ένα τρόφιμο μακράς διάρκειας. Τα τρόφιμα αυτά θα προσφερθούν σε οικογένειες ευάλωτες του δήμου μας.

Η αίθουσα του θρόνου του Αη- Βασίλη Εκεί περίμενε ο Αη- Βασίλης τα παιδιά να τους μοιράσει τα δώρα τους.

Η αίθουσα των γλυκών και του ευχόδενδρου.  Γλυκά που ετοίμασαν τα παιδιά με τις κυρίες για να κεράσουν τους καλεσμένους μας με υλικά που πρόσφεραν οι γονείς.          Το ευχόδεντρο ένα τεράστιο δέντρο που περίμενε να το στολίσουμε όλοι μαζί με μπάλες - ευχές που έγραφαν οι γονείς με τα παιδιά τους.

Η αίθουσα του Παζαριού Αγάπης. Υπέροχες κατασκευές που επιμελήθηκαν οι γονείς και στηρίξαμε όλοι μαζί.

Μια μέρα μαγική που έκλεισε με κάλαντα, μουσικές τραγούδια χριστουγεννιάτικα, γέλια και χαρά! "Η καλύτερη μέρα κυρία!" έλεγαν χαρούμενα τα παιδιά.                     Κάθε μέρα να είναι χαρούμενη για όλα τα παιδιά του κόσμου!!!


 



 

Μοσχομύρισε το σχολείο μας κάνοντας τα χριστουγεννιάτικα γλυκά! Ας ρίξουμε μια κρυφή ματιά πως οι μικροί καλικαντζαροΣΕΦ ετοίμασαν τους μοσχομυριστούς κουραμπιέδες!!!




           





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου