Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Let's do it Greece!!!!!!!!
Μια εβδομάδα δράσεων από μικρούς και μεγάλους, ενθουσιασμός προγραμματισμός χαρά γιατί μπορούμε.............να τα κάνουμε όλα καλύτερα αρκεί να θέλουμε να προσπαθήσουμε και εμείς θέλουμε. Η πρόταση έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό, καταγράψαμε μαζί με  τα παιδιά τους χώρους του σχολείου που χρειάζονται παρέμβαση, το συζητήσαμε, κάναμε προτάσεις , έγινε καταμερισμός εργασιών στους εθελοντές μας,εκπαιδευτικούς, παιδιά, γονείς.Έφτασε η Παρασκευή όλοι έτοιμοι για την τελική μας δράση......Πρώτα να καθαρίσουμε το σχολείο στην αυλή,τους κήπους μας και περιμετρικά  τους δρόμους. Χωριστήκαμε σε ομάδες και ξεκινήσαμε......Let's do it Greece!

Η κα Ιωάννα Πλανάκη με την κα Σοφία Αυγουστή επί το έργον......

κι όμως σκουπίδια πολλά!!!Φυτεύουμε ,εμπλουτίζουμε τους κήπους μας. Εδώ στο βοτανικό κήπο!


Η κα Καλλιόπη Χαροκοπάκη με το Στέλιο φυτεύουν ρίγανη στο βοτανικό κήπο!!Στο λαχανόκηπο!!!! που έγινε φραουλόκηπος.........

Ο κλόουν μας πρασίνισε!!!!!!!!!!

Σπόρους και βολβους λουλουδιών στο φυτώριο μας!!Λίγα βότανα στο βραχόκηπο!

Στην αριστερή πλευρά αποφασίσαμε να κάνουμε ένα καράβι. Την κατασκευή ανέλαβε ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου κος Γιώργος Κιμινουλάκης ,στην τοποθέτηση βοήθησαν ο  μπαμπάς του Νίκου  κος Γιώργος Φραντζεσκάκης και ο μπαμπάς του Παναγιώτη  κος Σταύρος Μαρινάκης.
Σχεδόν έτοιμο!!!!!!!!

Ηταν μια υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου